Házirend

Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket a Mandula Apartmanban!

Apartmanunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden tekintetben otthon érezzék magukat! Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy pihenésük ideje alatt teljes kikapcsolódást nyújtsunk, és jól érezhessék magukat nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, haladéktalanul forduljanak a házigazdához.

Apartmanunkat nagy örömmel és szeretettel rendeztük be, annak érdekében, hogy Ön jól érezze magát; ezért a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének. Így amikor legközelebb hozzánk látogatnak, ugyan ilyen minőséget és színvonalat garantálhatunk!

Mindezek érdekében kérem fokozottan ügyeljenek az alábbiakra:

 1. Szállásfoglalás:
  A szállásfoglalás e-mailben, levélben, telefonon történik, A szállásfoglalás 20 % foglaló befizetésével történik.
  Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.
  A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal (egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét), törölközőt, valamint a végső takarítást.
 2. Bejelentkezés / Kijelentkezés:
  Mivel az apartmanban nem működik állandó nyitva tartással rendelkező recepció, így a szállást az érkezés napján, 14.00 és 18.00 óra között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni a házat.
 3. Fizetés:
  A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése (jelenleg hatályos önkormányzati rendelet értelmében 0 Ft) a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik.
  Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.
 4. Az udvar és az épület zárása:
  Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni!
  Az átadott kulcsok, beléptető zár és kapunyitó esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 5. Dohányzás:
  Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás (erkély, terasz). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és az apartman teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesbe helyezzék. Az épületben a dohányzás TILOS!
 6. Berendezési tárgyak használata:
  Kérjük a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használják! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt a házból kivinni tilos!
  A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Az érkezéskor és induláskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.
  Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat!
 7. Takarítás:
  A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat-cserét biztosítunk. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, azonban ezt csak felár ellenében tudjuk biztosítani.
 8. Szemételhelyezés, kezelés:
  A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a szemetes mellett található). Ha ez megtelne az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt az apartmanház udvarán található szemeteskukába.
 9. Étkezés:
  Az apartman jól felszerelt konyhával rendelkezik. Főzésre indukciós főzőlap, elektromos sütő és mikrohullámú sütő áll a vendégek rendelkezésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a tisztaság megőrzése érdekében a szobákban ne étkezzenek!
 10. Egyéb:
  Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért, balesetekért.(pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).
  Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
  Tűz esetén a lépcsőházban talál poroltó készüléket, azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!
  A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adnia szállásadó részére.
  Háziállatot tilos engedély nélkül az apartmanba, illetve a vendégszobába bevinni.
  Szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
  Ágyneműt, mosogatószert-szivacsot, papírtörlőt, szappant, WC-papírt biztosítunk!
  A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanban 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy hangosan zenét hallgatni.
  Az apartmanban a vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, azonban a nyitva tartáson túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.
  A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve az apartmanból eltanácsolja!
Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!